måndag 13 maj 2013

Nu är det klart!!!

Huset är färdigsanerat.
Inget mer pulver från släckaren ligger kvar. Så mycket av sotet efter elden är avtvättat. Spåren man ser är att färgen har bubblat sig där det blev som varmast. Och lukten i skåpet som blev mest utsatt av allt luktar fortfarande av brandröken. Spis och fläkt saknas ju med fortfarande.
Men detta är något vi väljer att ta hand om själva, dels är köket så gammalt att det känns helt onödigt med en renovering av det, så vi får ersättning så gör vi det själva, eller typ sparar det så vi kan renovera hela köket istället så småningom.
Våra prylar fick vi hem ikväll, så ja, nu har jag dammsugit ;) Inte för att jag fortfarande vart så sugen på det, men inget att välja på där ;) Nu väntar vi bara på att få tillbaka all tvätt, mattor och sånt. Det bör komma i veckan.
 
Nu ska jag fortsätta plugga, jag har vart kanonduktig hela dagen, har gjort två webbtentor, ska ge mig på en tredje nu. Lite av pluggmotivationen har kommit tillbaka nu när allt börjar bli som vanligt. Tur är väl det, för jag ligger redigt efter!!
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar