söndag 23 november 2014

Oj

Om exakt en månad är det dagen före dopparedagen. Det är ju galet snart!!

Just dopparedagen, alltså julafton kan jag gärna skippa, men det runtomkring, myset med ljus, gardiner, julbak, julmat, det gillar jag! 
Och till helgen nästa vecka är det första advent, så imorgon plockar jag ner lite gardiner och sätter upp juligare sådana (jag har tjuvstartat i två rum), lite senare i veckan ska dukar och mattor bytas och på fredag ska lamporna bytas ut mot adventsljusstakar och julstjärnor! Innan fredag är det för tidigt tycker jag, kanske är torsdag ok, men bara kanske. Kan väl vara ok, om man vill ha fredagen ledig från sånt ;) 


Ska pyssla upp nån belysning på utsidan med, vad vet jag inte, blir nåt litet för det är ändå lite stökigt i och med garagebygget att det inte känns så nödvändigt att lägga tid på att pynta ute. Dock ska förhoppningsvis taket läggas klart i nästa vecka, då blir det nog lite mer ordning bara i och med det. 
Så med start imorgon så har vi lite julstämning här, och hur skönt det än var att plocka bort allt efter förra julen, lika mysigt är det att få fram allt igen :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar