fredag 28 november 2014

Tänkte titta på tv...

Alltså, nu är det fredag, och efter att ha vart igång till 100 hela dagen så kändes det skönt att sätta sig i soffan och bara glo på tv. Tänkte inte ens starta datorn först. 
Men nä, det är ju fredag. Helg. Då går det inte nåt värt att titta på, det är ren skit!! Det är gamla repriser som gått hur många gånger som helst, det är tramsprogram i form av amerikanska jag-ramlar-åh-gud-vad-kul-program och så vidare. Och detta betalar man för!! Så löjligt. Kan det inte gå nåt vettigt, nån film kanske? Då menar jag inte en gammal flanig film från 92 som rullat så många gånger att alla kan den utantill och målgruppen som den riktas till tycker den är urlöjlig, för sånt roar inte de i den åldern idag. Men det är bättre än alla dessa förbannade top 20 funniest, dancin fools, de där gapiga amerikanska inslagsprogrammen som bara ska vara så kul men som man istället bläddrar förbi för man kräks lite på hela konceptet "ju värre nån slår sig desto roligare är det". 
Så jäkla kasst. Detta betalar man för. Bara för att man ska kunna se några program under veckan som man faktiskt vill kunna se. Tröttsamt. 
Så, istället för en lugn titta på tv kväll så blev jag sittande bitter framför datorn. Det går väl an, men att få ligga i soffan och zappa mellan roliga program som man gjorde förr, det saknar jag. I-landsproblem jag vet, men en gång tv-nörd, alltid tv-nörd...


2 kommentarer:

  1. Hihi:) Jag är oxå en riktig tv-nörd! Tittar jämt på TV:) Men till skillnad från dig, så tycker jag det är ganska mycket bra på tv just nu. Nästan varje dag är det någonting bra, tycker jag:) Kram!

    SvaraRadera
  2. Visst är det gött att slappa framför tven!! Jo, på veckodagarna tycker jag att det är helt ok!! Men nu till helgen, nä, inget jag kan sitta och titta på. Typ Idol går ju nu och funkar för vissa, men jag är urless på det, men tittade gärna på Dobodoo, men det var ju sista avsnittet förra veckan. Så igår hade jag inget att titta på... Just helgerna är det som sagt mest repriser, eller aj--jag-slår-mig-det-var-kul-program. Kunde vart trevligt med lite variation, så det skulle kunna passa fler!!

    SvaraRadera