måndag 9 mars 2015

Nu är vi i mål!!

Nu så, nu är hela den förbannade c-uppsatsen skriven!!
Den är inte klar, tyvärr långt ifrån, men den är i sin helhet inskickad för att handledaren ska granska den. Så vi väntar nu på att bli sågade. Typ. Snälla, håll en tumme för att det inte är mycket som behöver ändras!!! Det är massor av justeringar som ska göras, referenser som ska sättas och småpyssel som layout och sånt, men det värsta är gjort, att få fram all text. 
Det tråkiga i det hela är att jag inte lärt mig så värst mycket av all tid vi lagt på detta, det är ett faktum att jag inte gör det bara genom att sitta och producera text. Så för mitt framtida yrke kan jag inte påstå att detta vi skitit hår för kommer att tillföra särskilt mycket... Det där med att vi ska kunna läsa och avgöra om vetenskapliga artiklar är vettiga är bra, det håller jag med om, men det gick vi igenom i en annan kurs, kunde varit nog med det. Vem vet, jag kanske hade tyckt lite annorlunda om allt skötts snyggt från GU, att vi haft en bra och engagerad handledare och att vi hade blivit tillmötesgående i våra önskningar om en ny sådan som faktiskt kunde hjälpa oss i läget vi är i. Men det är ju inte mycket annat som har fungerat under hela denna utbildningen, så varför skulle det göra det nu... Det enda jag kan göra är att rekommendera de som tror sig börja läsa denna utbildningen på Göteborgs Universitet att tänka om. Bara gör det inte. Såvida man inte vill spendera 3 år på en utbildning som är i det kassaste laget. Dagens sanning kan man väl säga.
Men.
Nu är jag snart klar och fri från Göteborgs Universitet. Kommer att överväga andra institutioner för mitt fortsatta pluggande, när det är dags för specialistutbildningen. Så, snart är jag klar, bara snart tolv veckor kvar, har svårt för att vänta ju!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar