söndag 8 mars 2015

Repris

Jojomen, idag körda jag en repris på gårdagen, men klämde även in städning inne, hjälpte Susanne med hennes hönor och hade insläppet. 
Nu är jag trött, det kan jag lova!!
Hade tänkt att baka med, men tiden räckte liksom inte till...

Ny vecka imorgon då, måndag, ja då ska det förbannade resultatdiskussionsutkastet skrivas och skickas in (avsky uppsatser!!!!), tisdag kommer veterinären för att gå igenom tänderna på alla tre hästarna plus hält- och ryggkoll på Valle. Onsdag blir det till att gå igenom det vi förhoppningsvis fått i respons på uppsatsen. Plus sätta referenserna, som är många... Fifan vad tråkigt... så glad att nedräkningen till det är över är i full gång. Torsdag och fredag får väl fortsätta ägnas åt c-uppsatsen, och om vi nu skulle råka stå sysslolösa i den frågan så är det plugg till den stora NKSE-tentan. Irrrk, jag är trött på detta nu!!! 
Sen på lördag ska jag efter stallet bege mig till Lerum och vara med på kastrationskampanjen för katter som Gustaf för nu på kliniken på lördagar fram till maj, det ska bli kul! Lite sjukvård i schemat är inte fel alls :)  Söndag blir det till att måla (om färgen räcker, får se om vi får målat nåt under veckan), om inte annat så blir det till att dra ris i hagen som gick hårt åt i stormen i vinter. 
Naturligtvis innehåller alla dagar stal och hästpyssel, de sedvanliga rutinerna här hemma med städ och sånt, hönspyssel och så vidare. 
Så med andra ord, laddar för en fullspäckad vecka!!

Och blir det solsken som det utlovas, då ska tjejerna få komma ut på vårpromenader!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar