måndag 19 september 2011

Nu blir det varmt!

I alla fall här inne i huset :)
Det har installerats jordvärmepump hos oss idag, och den gamla pannan har slängts ut. Visserligen är det inte helt klart, sista fixet ska göras i morgon, men redan ikväll får vi värme! Det har vart lite si och så med det sedan i maj, då gick systemet vi hade sönder... så det har vart kallt här nu de senaste veckorna! Ska bli så skönt nu! Och en stor bonus med detta är att man nu slipper springa nere i källaren hela tiden för att elda, kolla så inte pannan kokar och så vidare.
Dock hinner jag inte duscha innan jobbet, vattnet hinner inte värmas upp igen innan dess, så det får bli dusch på jobbet...

Nu sitter jag och slöar bort tiden, hinner ändå inte hitta på så mycket innan det är jobbdags. Ett långt pass är det som gäller, är hemma igen vid fem i morgon em. Känner mig inte på topp, en förkylning har hoppat på mig och kämpar för att få fäste hos mig känns det som, huvudet värker och det känns i halsen. Men är det inte värre än så, så får det gå. Christian är dunderförkyld, har vart på apoteket och inhandlat lite av varje till honom, men det verkar inte hjälpa. Han rosslar som bara den. Hoppas det släpper snart, låter otroligt jobbigt (och så får inte jag sova på nätterna, vilket liv han för!). Risken är väl stor att det är just denna förkylningen som ligger och lurar hos mig med. Kan väl hålla tummarna för en något mildare variant... Hur som helst, nu ska jag plocka ihop lite grejer som ska med till jobbet, så ha det gott alla, jag återvänder i morgon kväll igen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar