onsdag 14 september 2011

Så där ja, då var det gjort!

Vart lite sådär småeffektiv efter jobbet idag.
Och är rätt nöjd med mina lite halvdana insatser ;)

Hur som helst så har jag påbörjat höststädningen i trädgården mellan skurarna, har klippt ner en lite större rabatt och snyggat till runt om den, hann inte riktigt klart, i morgon kanske? Vet dock inte hur jag ska göra med ölandstokarna, de klippte vi ner helt förra hösten, och nu ser de inte helt kul ut. Har vuxit, men inte mycket, och inte på höjden, de har istället brett ut sig längst med backen, ser ganska taskiga ut måste jag säga. Har läst på lite om dem, ska försöka mig på att formklippa dem och ge dem ordentligt med gödsel till våren, får se om de tar sig då.

Förutom det så har jag fixat mig lite mat, spenatsoppa som blev lite mer som pudding, haha! Men den gick att äta och det var huvudsaken ;) Plockat iordning lite, roat katterna, tog ut Beata och Doris en kortis, men det började ösa ner och då gick det fort in vill jag lova! Tog fram lite leksaker till dom istället så blev de så nöjda så! Sunny fick en skrammelboll, lyckan var stor!

Och så har jag minsann anmält mig till att göra högskoleprovet som är i oktober. Stressmänniskan i mig när det gäller just prov har redan vaknat, uscha, gillar inte pressen som prov innebär! Men det är bara att bita i det sura och göra det ändå, för gjort ska det bli!

Fick förresten en jättefin present av alla på jobbet idag, en ljuslykta som nu står och pryder vardagsrumsbordet! Dock hittade jag inte nån tändare eller tändstickor, så jag kunde inte tända ljuset, får se till att leta ordentligt efter nåt att tända med i morgon, eller helt enkelt skaffa något.

Nu sitter jag i soffan och slöar, samt väntar på att Christian ska komma hem. Han har vart i Tyskland sedan i måndags, tomt här måste jag säga! Men snart så är han hemma igen :)
Det blir väl lite runtsurfande och lite slötitt på teven så länge, inget avancerat direkt!
Ha en go kväll alla där ute!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar