fredag 16 september 2011

Ny frissad!!

Idag har jag allt lyxat till det!
Jag har fixat till utväxten och klippt lite. Eller ja, inte jag, Julia ;) Var på Almåsskolan i förmiddags, där Julia går frisörlinjen, och fick mitt trista hår lite uppiggat :) Och jag blev så otroligt nöjd! Färgen hon fick till (blekta slingor) blev super, det är så jag velat ha det hela tiden! Nu är det bara att vänta på att det växer ordentligt, så jag kan få den färgen i hela håret, för det som redan är blekt går ju inte göra så mycket åt. Klippningen blev toppen, finns bara en sak jag skulle önska, och det är långt hår igen ;) Men det får vänta på sig minsann!

Gårdagen var helt underbar, en alldeles toppenbra födelsedag!
Fortsatte ju min dag efter jag skrivit här i går på ridskolan med en lektion på Ville, och naturligtvis en massa snack med bästa ridkompisarna :) Och gissa vad dessa underbara människor, Jossan och Eva, gått och gjort? Jo, köpt en present till lilla mig! Glad tjej river upp paketet och finner ett ursnyggt schabrak :) Detta sattes genast på sadel Ville har och gissa om vi var snyggast i ridhuset!! I alla fall utrustningsmässigt ;)
Tusen Tack mina underbara vänner!!!

Själva lektionen gick finemang, jag var tillbaka på rätt ställe när jag kom upp på Villes rygg :) Han var lite stel idag dock, men mot slutet släppte det rätt bra. Tror det är lite höstfällning som ställer till det lite, han var lite surgubbe när jag borstade honom innan och efter lektionen med, känns lite känslig i huden just nu. Jag tränade på min sits, framförallt min handställning, känns som jag kommit en bit med resten av sitsen, och händerna glömts kvar där jag var innan ;) Eller egentligen inte alls så illa som det var bara innan sommaren, men fortfarande en del kvar att fila på där! Ville verkade inte bli störd av det i alla fall.

Min fot var väl inte supernöjd med mitt påhitt, lite småöm och stel efter ridningen, men inte bryr jag mig nämnvärt om det, den får hänga på det jag hittar på, så är det bara!!

Morgondagen bjuder på en start på ridskolan, har jouren, sedan följer fortsatta förberedelser inför kalaset i morgon. Tur vi har en loge att vara på, för inne skulle vi inte få plats! Omkring 35 personer kommer i morgon em, ska bli trevligt!


Nu längtar jag till nästa torsdag igen :)

2 kommentarer:

  1. En Bild på din nya frissa? Vill ju se hur fin du blev:)

    SvaraRadera
  2. Haha, ja du Jill, får se om jag kan göra nåt åt det ;)

    SvaraRadera