onsdag 19 februari 2014

Dagen började bra.

Alltså, det kunde vart värre. Klart värre. Men det är ett irritationsmoment.
Jag gillar ju inte att åka buss överhuvudtaget. Det är drygt, det tar för det mesta vansinnigt mycket längre tid än att ta bilen, det är ofta trångt, man fryser tårna av sig när man väntar på en buss som inte kommer trots att den ska enligt tabell. Och så vidare. 
Men det finns en sak som gör det direkt obehagligt att åka buss. 
Det är åksjuka.
Jag har inte blivit åksjuk i något annat typ av fordon, inte mer än nån enstaka gång. Men i en buss, alldeles för ofta. Numera nästan dagligen.Vanligtvis blir jag det på vägen hem när jag är trött i huvudet, men nu har det börjat även på morgonen med. Kommer ihåg att jag kände av det likadant när jag gick i gymnasiet och behövde åka buss till och från skolan i Borås. Så det är inget nytt precis. 
Det enda som är bra med åksjuka är att det går över fort, bara jag fått komma på fast mark och får frisk luft en stund så är det väck. Men det är grymt äckligt när det är igång, hatar snurrkänslan och illamåendet. Och i morse inledde jag dagen med att bli åksjuk. Urk. Kan säga att jag släpade fötterna efter mig från hållplatsen till praktiken, och ja, det hjälpte bra att få lite extra tid innan jag gick in. Men det är inte trevligt på nåt sätt. Usch, tycker inte om att åka buss!! 
Men men, får väl görat ändå... För på nåt sätt ska jag ju ta mig fram och tillbaka. Urk.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar