fredag 21 februari 2014

Nya familjemedlemmar igen :)

I morgon efter att jag vart hos hästarna åker jag och Susanne och hämtar ytterligare ett gäng hönor :) Ser fram emot detta, och hoppas verkligen att de ska trivas här :)
Min trio var ute på vift i trädgården i några timmar i em, de stornjöt verkligen!! De fann en favoritplats idag, under granen, den vi har hängt maten till småfåglarna, det fanns massa gottigt där som de vida har sprätt ut!! 
En annan sak jag märkte i morse var att de gillade kokt potatis. Väldigt mycket. Gjorde som jag brukar på morgonen, erbjuder dem nåt jag har med mig ut i min hand redan när de sitter på pinne innan jag kastar ut det på golvet, just för att få så mycket kontakt som möjligt, på morgonen blir det inte så mycket annat än så. 
Och de brukar ganska nöjd plocka ur mina händer, men idag kom jag med en potatis, nåt jag inte haft med innan. Så de var lite skeptiska. Sigge smakade först. Sedan Sigrid och Signe. Ögonen på alla tre blev klotstora och sedan blev de helt tokiga, Det var så gott!! För första gången tyckte jag faktiskt att de blev lite jobbiga när de åt ur hand, de pickade som sjutton och hårt dessutom, men vad gör man inte för sina djur, stod tålmodigt kvar och tänkte att det var tur att det var en liten potatis som skulle ta slut fort ;) Den andra kastade jag ut på golvet tillsammans med resten av frukosten, och de for ner med en fart jag inte sett innan ;) Så ja, gott tyckte de att det var i alla fall!! Sötnosar :)

Våran vackra Sigge :)

2 kommentarer:

  1. Jättefint kort på en snygg kille!
    Kul med nya familjemedlemmar:)

    SvaraRadera
  2. Tack vännen!! Verkligen, ska bli spännande i morgon, även om jag är lite nervös, säkert obefogat, men tänk om de inte gillar varandra?? Nä, så ska jag inte tänka nu, det blir nog bra!! Kram

    SvaraRadera