söndag 23 februari 2014

Wie, idag har jag ridit!!

Åh, nu var det längesedan jag red, det var vid årsskiftet.
Vi har ju efter allt trassel med tossiga hästar bara gått med dem, och låtit ridningen vila lite. I alla fall på Descarada, Minerva har har blivit riden nån enstaka gång under tiden. 
Veckan som varit har de dessvärre fått vila ganska mycket, Descarada åkte på en förkylning med feber i onsdags. Det har svajat lite upp och ner, igår var hon inte alls ok. Men det var nog vändningen, för idag var hon väldigt mycket bättre, och febern verkat ha lagt sig. Men vila har hon några dagar till tills ser att det inte tänker komma tillbaka. Så idag red jag Minerva medans Descarada och Gunilla var med på volten med Descarada för hand. Det var väldigt roligt att komma upp på hästryggen igen!! Och det känns att jag inte ridit på länge... ;) Det blev lite lösgörande arbete med fokus på bakbensengagemang. Blev ett bra pass!! Hon är alltid så rolig att rida!! 
Känns som att vi är på banan igen, snart med båda hästarna, så fort Descarada känns helt fri från sin förkylning så ska vi igång, mer än vi vart innan :)

Här hemma har våra nya höns börjat komma tillrätta, visserligen häller de sig på sin kant, men det är inga bråk. Det var en del gruff igår, och mycket missnöjt kluckande. Men det mesta verkar ha lagt sig. Dock vill de nya inte gå ut än, vilket kan kännas bra ändå tycker jag. Det är bra om de känner oss lite mer innan de sätter iväg, och även att gruppen har fått en sammanhållning, för jag har inte lust att jaga hönor till höger och vänster... Men det blir nog bra!! Tror de har ganska bra här, de verkar i övrigt ganska nöjda med sin tillvaro i hönshuset!! Ska ta och fota de nya nån dag snart, de ska få lite mer tid innan bara, innan jag kommer dragandes med en blixtrande kamera. Men fina är de, det kan jag lova!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar