söndag 16 februari 2014

Helgen över...

Oj så kort den kändes. 
En sista vecka på praktiken väntar. Med blandade känslor. Nu när man äntligen börjat komma in i rutinerna där så ska man sluta. Det känns förvirrande. Men så är det. Har i alla fall en sak till på min lista vad jag fått gjort och klarat av bra, det är intramuskulära injektioner. det är inte ofta de görs faktiskt, så nu när jag fått gjort det känns det väldigt bra. 
Inlämningsarbetet som jag skulle vara klar med igår blev jag klar med alldeles nu, ska kolla igenom det imorgon kväll och skicka in det om det fortfarande känns bra. Sedan är det bara att ge sig på att plugga tenta, om en vecka är den. man kan väl säga att det ligger lite packat allt vi ska göra.

Men förutom skriva messa skolarbete så har vi vart och ätit middag hos farmor, väldigt mysigt och lika gott som alltid! En stund i stallet blev det naturligtvis med, lite jobb vid hand på volten med Descarada, och det gick hur bra som helst. Något måste ha lossnat igår!! Bästa hästen!!
Katterna har fått massa gos och lek och hönorna har fått sitt de med. De har jag försökt få ut ett par gånger idag, men lyckats dåligt. Skräpväder idag med, så ut vill de inte. De kom ut en stund när Christian släppte ut dem, så det är alltid nåt.

På tal om väder, det stormade på rätt bra inatt. Vaknade en gång av att det dånade till i huset, det kändes som att det skakade till, satte mig käpprätt upp och första tanken var att vi måste ut, huset rasar!! Men det gjorde det naturligtvis inte, men det var en känsla som man fick. Rätt läskigt. Nu får det vara bra med blåst. Lugnat sig en del under dagen, men kan gott mojna av lite till. I morgon ska det tydligen bli fint väder, håller tummarna på det!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar