lördag 13 december 2014

Varför

Okej, nu var det flera dagar sedan jag skrev nåt, jag som gillar att lätta på det mesta varje dag här. Men för ett tag sedan skrev jag att jag skulle låta bli att överösa er med tristess och dåligheter, och det är just det som min vardag består av just nu. Så därav lite tystnad här. 
Men lite behöver jag lätta på det nu, och kan nämna lite snabbt vad det är som sätter käppar i hjulet för att jag ska orka hålla god min hela tiden...
1. Stressen över skolan, examination som skulle in, ytterligare en mastodontexamination ska inte strax efter jul, dessutom är det ett grupparbete, så det går inte styra själv, lägg till en till examination i grupp på det, görr under juletider när i alla fall två i gruppen kommer fira jul på annan ort, stress över nästa termin, bla bla bla... 2. Sjuka djur, just nu har det ju vart/är det bara problem med allt katterna har ju som ni vet vart med om mycket, hönorna har åkt på nån riktig skit och där väntar vi på provsvar för att veta vidare utveckling, dock visar alla tecken på att det inte är nåt bra alls, och så har vi häst, något är fel med Descarada. Vad kan ingen säga just nu, och även där väntar vi på svar även där och under tiden har vi tagit bort all typ av press från henne, det enda vi gör är att pyssla om henne och ta in och ut från hagen. 
Sen finns det väl sånt där småkrafs som ligger och stör, men som egentligen inte är särskilt stort, men blir stort när så mycket annat orsakar magkatarr hon en, typ som att bilen skriker åt mig igen, och vill ha koll på fläktremmen. Ska ta tag i det. Snart. 
Jojo, det var det. Man kan bli knäpp för mindre. I alla fall jag... 


2 kommentarer:

  1. Usch, inte kul när djuren är sjuka! Hoppas verkligen det inte är något allvarligt med höns & häst!! Kram!!

    SvaraRadera