måndag 11 mars 2013

Bästa på länge, haha ;)

Idag var det heldag med föreläsningar, två stycken, en normallång på fm och en låååång på em. Plus att vi hade plan på att fixa med ett grupparbete efter allt. Så dagen i skolan beräknades att vara 8-18. Men det var inte det som jag skulle komma till ;)

Hur som helst, jag är trött. Det var svårt i morse att släpa sig upp ur sängen, släppa ut hästarna för att sedan sätta sig på en buss och kämpa med att hålla sig vaken hela dagen. fick två som kommenterade "Men herregud så du ser ut!! Du är väääldigt trött va??" Tja, vad säger man? Jo, trött är det minsta... 

Och jag var inte så jättesugen på två rätt trista föreläsningar. 
Men så börjar föreläsaren med att inleda med något jag verkligen tagit fasta på resten av dagen ;) Och det var detta:

"Nu är det sä att man ska ta hand om sin kropp och lyssna på den, så är det så att ni känner er trötta så blunda en stund, jag tar INTE illa upp för det, utan vet att om ni somnar till en stund så är ni mycket piggare och orkar lära er mer med lite ny energi efter ni har vilat lite."

Och detta på fullaste allvar. Haha, störtskön föreläsare!! Tycker vi ska ha henne oftare :) Och jovisst gjorde jag som hon sa, en liten kort lur blev det allt ;) Man får ju passa på, hehe ;) 
Dock tog jag med  denna tanke även till eftermiddagens föreläsning, fast här var det inte så jätteplanerat... Hasade ner ordentligt på min stol så jag satt typ på ryggen och hade boken uppslagen framför mig så jag kunde följa med i den. Men så blev det inte ;) Somnade så gott!! Vaknade av att klasskompisen jämte satt och skrattade gott åt mig, haha!! Bjuder på den :)

Tycker verkligen att detta var det bästa på länge i föreläsnignsväg :) Och lite ny energi fick jag! Och grupparbetet blev helt klart, och nu är det inte nåt schemalagt för mig förrän på lördag då det är omtenta. Så det är den jag ska ägna tiden åt dessa dagarna. Och så tänker jag ta det lugnt, fått mitt schema till praktiken, första veckan består av 6 arbetsdagar, så om jag ska orka ta in allt gäller det att vara pigg!! Åh, det ska bli såå roligt!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar