torsdag 21 mars 2013

Vila kan man göra en annan gång.

Har hållit igång sedan halv åtta i morse till sextiden ikväll. Och efter detta så ramlade jag ner i soffan, och i soffan sitter jag än. Vet inte om jag orkar resa mig än på en bra stund. 
Började dagen med att släppa ut hästarna, sedan var det möte med chefen på gruppboendet, och nu är det spikat, jag har jobb i sommar :) Veckorna 25-33 blir det jobb, inte som vanligt, utan nattjobb :) Jag har inte jobbat natt där innan, men ville testa detta och så blev det! Gött!! Och så blir det lite fler lediga dagar, även om en del av dem kommer att sovas bort, än om jag skulle ha jobbat dagtid.
Dagen fortsatte sedan med en vända till Borås tillsammans med mamma, för att se om jag kunde hitta ett par jeans. Det gjorde jag inte (jag är overkligt less på Borås, alla ska se likadana ut, och alla ska vara helst så trådsmala som möjligt, och har man gått in i en butik så är det ingen mening med att gå in i fler, för alla butiker har likadana kläder). Men mötte upp pappa som lämnat lastbilen på Volvo och käkade lite middag, sedan hem. Och fortsatte därefter till Allum, för att på nytt ge mig på jakten efter ett par jeans. Och här blev det jaktlycka :) Nu har jag jeans igen, grymt skönt att kunna i akka fall få välja om jag vill gå i mysbyxor eller inte ;)
Väl hemma igen så blev det städ. Diska, städa toaletten och dammsuga. Bara bita ihop och göra, skönt när det är klart. 
Och som sagt, nu sitter jag utslagen i soffan. I morgon börjar jag halv ett, upp tidigt ändå dock, ska släppa ut finaste hästarna kl sju, men tänker sova en stund efter det. Det känns som att det kommer att bli en lång praktikhelg, men det är kul!!

Borde göra som Beata och Doddo -sova!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar