söndag 24 mars 2013

Meen, ge tillbaka!!

Någon har ju uppenbarligen snott våren, och det känns ju lite sådär... 
Men visst, nu verkar det bättra sig igen, solsken och ett par plusgrader på dagen. Hoppas nu verkligen att detta håller i sig, och de bakslag som har en tendens att komma är avklarade nu!! 
FÖR NU VILL JAG HA VÅR!!!

Min lediga dag idag har vart sådär ledig, vi har vart i Borås och så har jag äntligen fått tvättat bilen. Så utvändigt ser den inte längre ut som en dammråtta på hjul, nu är det bara invändigt som den behöver en makeover ;) Gränsfall till att man kommer bort bland allt smuts som är inne i bilen när man sätter sig där...

Hästarna har fått lufta pälsen idag, de verkade väldigt nöjda med att få gå utan täcke :) Minerva rullade sig väldigt noggrant där det tinat lite, så hon såg ut som en vandrande lerhög, till hennes stora lycka ;) Båda har en väldig överskottsenergi nu, så vi passade på att valla runt dem i hagen en stund, det blev en väldig massa studsande och bockande, de var glada! Detta gör vi som en förberedelse till att vi ska kunna börja gå ut och gå med dem, då måste den värsta energin vara utsläppt, så de inte blir alldeles tossiga när vi ska ut. 

Katterna har fått lufta sig som med, eller ja, Beata och Doris i alla fall, Sunny stannade inne i vanlig ordning. Men inte någon av dem var särskilt nöjd med temperaturen så de ville in omgående igen.. ;) Men de fick känna på utomhusluften lite i alla fall, de tjatade trots allt rätt bra om att få gå ut!

Nu ska jag nog slockna på soffan en liten stund, energinivån är i botten och den måste upp, för i morgon är det ny vecka och praktik på nytt :)

Jag vill ha vår!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar