torsdag 14 mars 2013

Förändringar ska ju vara bra sägs det..

..så varför inte?? 
Och jo, det kan nog bli bra.. ska bara vänja mig först.
Fick ett infall igår, jag ville göra om håret, totalt!
Nu menar jag inte klipp, utan färg. Rätt så mycket sådan. Jag har de senaste fem-sex åren vart ljus, har haft slingor som bara blivit fler och fler med tiden, så att topparna nu var helt blonda, inte slingade. Visst, jag vantrivdes inte med denna typen av färgsättning i håret, utan var väldigt nöjd, när det var nygjort, men nu efter att håret antagit en aningen grön-gul ton då vårt vattenfilter spökat och jag levt med det länge nog nu, bara vart fint blond efter det var nygjort en vecka, så fick det vara nog nu. Varför jag kom på detta var för att frisören jag var hos i förra veckan (nytt ställe i Bollebygd, ville testa!) hade några förslag, och efter att det fått gro lite så fick jag ett ryck igår och bokade en tid idag. Och lät människan få så gott som fria händer. Jag är FEG när det gäller att ändra på mitt hår, men nu är jag glad för det, och jag tror att jag är nöjd ;) Jag ska bara vänja mig, haha! För nu har jag bytt ut min ljusa kalufs mot en mörk, med några ljusa slingor i. Snacka om kontrast!!

Jag slänger för ovanlighetens skull in en bild på mig själv! En sån där kass mobilbild-tagen-vid-badrumsspegeln-a'la-tonåring-style ;) Kan inte påstå att färgåtergivningen blir så värst bra, men typ såhär ser jag ut nu!


4 kommentarer:

  1. Häftigt snyggt. kram

    SvaraRadera
  2. Snyggt!! Kul med förändring!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack vännen!! Ja, ibland måste det bli förändring, nu slog jag till med nåt drastiskt :) I alla fall för mig, trodde inte jag skulle våga!!

      Radera