söndag 31 mars 2013

Nämen vart tog min lediga tid vägen??

Man kan ju undra. Jag vet då inte. 
I morgon när de flesta andra är ledig är det praktik för mig, och hur kul jag än tycker att det är så känns det som att en dag ledigt till inte hade skadat... Trött som tusan, och knappt något gjort som jag tänkt. 
Skulle ju göra en massa!! Har hunnit med hästarna och umgås med familjen. 
Jag skulle behöva ha ungefär två veckor för att komma igen med allt, allt från tvätthögen till plugget. Just nu känns det omöjligt. Har en hel del som jag måste ha gjort innan sista dagen på praktiken på fredag, så det är bara att sätta fart. Ska sitta med det en stund nu, innan jag ska ha två träningar.
Skulle på allvar behöva lära mig på nytt hur jag planerar och lägger upp min tid, för nu är det rena kaoset, det blir inte bra. Jag har förr inte haft problem med det, men nu är det katastrof... Måste se till att få måsten gjorde först, innan jag ger mig på annat. Nu har det blivit lite sisådär med det. brukar inte vara slarvig med det, men nu det senaste har det gått åt skogen. Jag har tänkt att det känts jobbigt att skolan är slut för detta läsåret i juni innan, men nu kan jag knappt bärga mig innan vi är där, bara få jobba, och ingen som hänger som en hök efter en när det gäller inlämningar, tentor och skit. Men bara för den sakens skull så ska jag inte låta bli att plugga, måste ha allt så färskt i huvudet som möjligt, så det vi läst under året ska repeteras. Men då kan jag lägga upp det efter egen planering, ingen annans, utefter vad som passar med jobb och allt. 
Så nu har jag mest ångest, och det blir inte bättre av att jag inte fattar hur uppgifterna vi ska göra ska genomföras, men det är jag inte ensam om, ingen av oss fattar detta. Och när vi frågar så blir det bara kryptiska svar tillbaka... Suck...

Jaja, bara att ta tag i allt då för en stund i alla fall...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar