lördag 7 maj 2011

Tokhästen i bilder!

Ja, Ville hade mycket att säga till om i torsdags ;) Bjuder här på en del av passet, han var helt uppe i det blå!
Det började väl lite sådär, hopp och skutt... Vi var ju nere på ängen och red, lite av detta var nog lite glädjefnatt, men också protester mot att jag ville kräva lite arbete. Och när inte jag gav mig när han sa ifrån, och sen protesterade han en gång till, och en gång till osv...
Till slut kom han ner på jorden igen, som syns på de sista bilderna, men till riktigt arbete kom vi inte riktigt. Och jag hade en opassande säkerhetsväst på mig och kunde inte direkt vara smidig och följsam, vilket han kräver, pållen lille! Jag ser inte klok ut, ser ju inte ut som att jag har någon hals ;D
Hur han än höll på så kan jag inte annat säga än att jag gillar denna hästen skarpt! En störtskön individ, som har mycket vilja. Så även inne i stallet, de gångerna innan jag ridit honom har han inte varit rolig att göra i ordning, vevat med frambenen, stissat runt och så. Denna gången tog jag mig mycket tid, fixade till hans man, ryckte och snyggade till den, hade skaffat ett par riktigt mjuka borstar (verkar vara känslig i huden, gillar inte hårda borstar) och efter en stund hade han smält, och var en av de gosigaste hästar jag pysslat med på väldigt länge. Nu ska jag bara få till samma lugna häst ute på ridbanan!

Var så goda, bjuder på en rodeo-bildserie!































Söt-nöten Ville, hur galen han verkar så lovar jag att han har ett hjärta av guld!

2 kommentarer:

  1. Vilken tokstolle full av solenergi :) Så snygg häst, ser jättetrevlig ut när han har ALLA fyra hovarna på jorden! :-)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Haha, det kan man säga ;) Lite för mycket energi i den där!
    Han är redigt snygg, han är rätt lik Jason på många sätt. Hur galen han än må vara så fastnade jag direkt för Ville. Han har ett otroligt trevligt steg! Gillar han såpass att jag tror att jag ska ge mig på en hopplektion nästa vecka med honom, det du! (och han ska tydligen vara heltokig när det gäller det... ;) )
    Kram!

    SvaraRadera