lördag 5 oktober 2013

När man förväntar sig något och så blir det inte alls så...

Kan börja med att säga att dagens tenta... tja, den gör jag väl om en gång till. Känns så, och är rätt säker på det. Vissa delas satt riktigt bra, men andra, nä. Så kan det gå. Spenderade sedan 6 timmar i stallet tillsammans med Gunilla och Ebba, vi röjde ur sadelkammaren, fick i ordning så det är kanonfint nu! Ett par andra hörnen fick sig en omgång med, nu kan ingen komma och säga att vi inte har ordning på stället!! Vi gick även en promenad med hästarna, jag och Ebba med Descarada och Svennis, och Gunilla red Minerva. Hur härligt som helst!! Ville inte sitta upp på Dwscarada idag, tyckte att rörelse utan belastning vart det bästa idag, för igår var Daniel och gick igenom henne, och rättade till hennes sneda kors. Vi har ju tyckt att hon vart något sned sedan sommarbetet och sliter även snett på ena framhoven. Vi tror att det hände något i hagen, för hon var inte såhär innan betesläppet. Hittade henne en dag och hon hade böjt ena framskon, den som hon nu sliter ojämnt. Och ja, hon var sned, och han rättade, och idag såg hon riktigt rak och fin ut!! 

Hur som helst, efter alla dessa timmar i stallet blev jag rätt hungrig, för jag kan inte påstå att jag åt ordentligt innan heller... ;) Min plan var att lag mat, ensam hemma ikväll, får sköta mig själv dåda ;) Tänkte steka kyckling och koka ris, inte bara för ikväll, utan även fylla flera matlådor. Blev det så? Nej, det slutade med fuskmat, pyttipannas med ägg. Och för en gångs skull var det inte jag som klantade till det... när jag öppnade paketen med kyckling så fullkomligt stank det ruttet. Alldeles jätteäcklig var den!! Så, nepp, ingen kyckling för mig. Den hamnade i soporna illa kvick. 
Om jag blev besviken?? Ja, verkligen, var så sugen på detta, men men... Får göra detta en annan dag istället. Får se när det blir, fick lite avsmak på det just för tillfället...



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar