lördag 22 oktober 2011

En annorlunda syn...

I torsdags morse när jag kom ut till bilen möttes jag en en minst sagt annorlunda syn. Både rolig men samtidigt lite tragisk.
Det var frost, och en rätt fin morgon. Dock var det något som fångade min blick när jag gick runt bilen... På den ena sida hängde det en massa trådar. Lite frågande kollade jag lite närmare på detta och såg att det var riktigt tjocka spindelnättrådar med frost på. De sträckte sig från taket på bilen ner till marken. Tittade upp på taken på bilen och ser då att även hela antennen är invävd. Väven sitter som ett cirkustält från antennen och ner! Lite kul syn må jag säga. Och faktiskt rätt fint, med glittrande frost på trådarna. Dock ser jag strax därefter att den stackars bobyggande, kämpande spindeln ligger framför sitt nya hus. Med benen i luften, död och fastfrusen i frosten på biltaket. Även om jag inte är dunderförtjust i spindlar så tyckte jag väldigt synd om denna, som den kämpat, för att sedan duka under för nattfrosten. Hade jag inte haft bråttom hade jag vänt in igen och hämtat kameran, men denna gången fanns inte tiden, synd.
Fick mig att tänka på att man ska leva för nuet!! Så gör det alla därute!!

Det har vart en rätt fullspäckad vecka, har inte hunnit med bloggen riktigt. Det har vart massor med kattgos, pluggande, ridning och lite annat. Har lyckats ta igen hela terminens matte och naturkunskap denna veckan. Rätt nöjd med det faktiskt :)
Red ju i torsdags, det var inte någon wow-upplevelse, men det blev bättre mot slutet. Tänkte det skulle få ett eget inlägg någon dag, om jag kommer ihåg.
Igår var vi i Borås med Christians familj och bowlade och åt middag på ThaiSilk, riktigt trevligt! Att vinna bowlingen var jag inte i närheten av att göra, men kan nog tycka att jag allt var liiite grym i bowlingen ändå ;)
I eftermiddags hade jag en träning för Anna och Mallo, kul, duktiga var dom och en trevlig pratstund som vanligt!
Mitt älskade bonusgäng åkte hem idag med, bästis-Anna kom hem från Tyskland igår kväll, och hämtade tjejerna vid middagstid idag. Nu blir det tomt igen. Men jag har ju mina katter, det är gott det!! Nu har Anna och jag planer på en härlig tjejdag, längtar så :)
Och så har jag ikväll dragit loss lite mer tapeter med, snart klar med det, ska bli kul att få i ordning på det rummet!! Men mycket jobb återstår...


Underbara bonusgäng, Sivan, Sally och Penny!!

Nu blir det teve för hela slanten, har ju hittat den klockrena klassikern -Polisskolan!! Tacka vet jag 80-tals komedier, gillar dom redigt mycket :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar