tisdag 18 oktober 2011

Två intensiva dagar

Det var igår dags för att vara med på en väldigt intressant kurs på skolan. Det var en facklig utbildning som ingår i kursplanen.
Denna kurs betalas av facket, och detta innebar att det var övernattning, frukost, middagar, kvällsmat och en väldig massa fika :) (så att jag i söndags stod och lagade två luncher som jag tog med mig var alldeles onödigt!! Men, men...)
Gårdagen innehöll en massa intressanta saker, och jag ska erkänna att facket steg riktigt ordentligt i graderna hos mig. Har inte riktigt fattat hur mycket de kan göra för en, och vad de riktigt står för. Allt vad de har att göra med orkar jag dock inte dra här... På kvällen var det en hel del egentid så jag promenerade en sväng och tog det ganska lugnt sedan, innan det var dags för gemensamma aktiviteter. Rätt kul faktiskt! Satt en stund och pratade med kursledarna efter det, riktigt bra ledare och roliga var dom! Efter en givande dag slocknade jag snabbt!
Idag fortsatte vi med mer info, men det blev aldrig tråkigt, utan jag kände att jag var vansinnigt nyfiken på allt de sa, och tycker att kursen borde ha varit en dag till. Men man kan inte få allt!

Nu däremot är jag väldans trött, kom hem vid halv fem, massor med kattgos, och sedan gav jag mig på städet här hemma. Nattade kattflickorna på logen för en stund sedan, de var lika gosnödiga som alltid! Nu blir det enbart slapp en stund och koll på House innan en väldigt såsig jag ska slänga mig i sängen. I morgon år det ju dags för ytterligare en dag i skolbänken!


Vackre Mallo!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar