tisdag 4 oktober 2011

En ljusning?? Kanske.

Igår var jag inte på nåt bra humör alls.
Dessvärre har det förföljt mig idag med, men jag har förhoppningsvis hittat en bra utväg på ett av problemen. Jag vet dock inte helt säkert förrän på torsdag, och då är det bara från ett håll jag får svar. Måste få ett beviljande från ytterligare ett håll. Förhoppningsvis ska det senare inte sätta käppar i hjulet. Och allt klaffar ska det nog lösa sig med det mesta! Och gör det det så blir jag så glad!! Är så förväntansfull så ni inte kan ana, det riktigt bubblar inom mig nu :) Hoppas, hoppas, hoppas!!

Jag har hunnit dra ner nästan all tapet nu inne i "mitt" rum (rummet är tänkt att bli kombinerat gästrum/mitt kontor), bra att vara lite frustrerad ibland, får mycket gjort då ;) Har en del småskräp kvar som ska loss, det är väl det som kommer att ta lite tid. Men nu är det på gång, snart bör det vara klart i det rummet! Ska bara komma fram till vad det ska vara för färger där inne, det blir nog den trassligaste delen ;) Men den mest angenäma dock :) Har haft flera planer redan, och hunnit ändra mig massor, får se vad det slutar med!

Jag är lite sugen på att komma upp på hästryggen snart, tyvärr blir det ingen ridning på torsdag, jobbar kväll. Blir igenridning på den lektionen snart, har ytterligare en igenridning, ska kolla lite när det passar bra att ta dessa!


Jag på vackre Bolero. Sommar och grönt, härligt! Längtar till våren redan nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar