torsdag 6 oktober 2011

Goder förmiddag!

Ja, vad ska man säga om vädret det bjuds på ute? Inte vart det roligt att gå upp och se dessa mängder av vatten som hälls ner från himlen just nu. Natten har bestått av näst intill storm, herrejösses vad det brötat här, vaknade vid ett inatt och har bara lyckats sova lite när det vart som lugnast. Så nu väntar en vansinnigt alert och pigg dag... eller inte...
Nu verkar det klarna lite på det, blåser inte riktigt så mycket nu och regnet verkar lugnat sig lite i alla fall. Och så ljusnar det lite, det har ju vart så mörkt så att lamporna behövt vara tända för att man ska se nåt. Passade på att mysa med tända ljus.
Katterna har slocknat på var sitt håll, de har hållt igång sedan fem i natt, blir väl lagom att slockna när matte gått upp ;) Även fast det ibland kan var lite jobbigt att de rejsar över en i sängen mitt i natten så störs jag inte av det så mycket, i vissa lägen kan det till och med vara lite mysigt! Crazy catlady, jag vet... ;)

Senare i eftermiddag väntar jobbet, dags för ett 24 timmarspass. Något jag inte direkt är laddad för. Men det är bara att göra. Ska på "utflykt" under dagen innan det blir jobb, ska styra kosan mot Seglora av alla ställen :) Ska faktiskt till Viskadalens Folkhögskola! Ska träffa ett par lärare där och tillsammans med dem se över möjligheterna till att hoppa på och börja läsa där snarast, och vad det i så fall behövs för kurser för att få fullständig högskolebehörighet. Ska bli så spännande!! Detta är var jag snurrat om det senaste, jag vill in och plugga, och i förrgår blev jag uppringd av deras studievägledare och blev ombedd att komma och hälsa på :) Spännande!! Så får vi se hur allt ter sig efter det.
I morgon kanske jag har ett svar på hur det blir? Hoppas det!!



En bild tagen med mitt nya objektiv, jag bara älskar färgåtergivningen!! Jag är riktigt nöjd med det, vill ut och fota mer! Men det är ju knappt man vill sätta ut näsan i detta vädret, och framförallt inte med kameran i högsta hugg, vill inte förstöra den... Så jag får hålla mig, blir till att vänta tills det klarnar!
Får riva lite tapeter till, inte mycket kvar där nu! Åh, vill ha det klart, känner på mig att det kommer att bli riktigt fint!!

Nä, nu får jag nog göra lite nytta, fixa lite mat som ska med till jobbet är nog ingen dum idé, ska bara fundera ut vad det ska bli. Så ni får ha det bra allihop, jag återvänder hit i morgon kväll igen!

2 kommentarer: