lördag 13 oktober 2012

Helg eller??

Min hjärna vill inte riktigt fatta att det är helg, det är lite skumt. Igår hade jag måndag av någon konstig anledning, och att det är lördag idag är lite trögt att få in i min skalle.

Jaja, så kan det vara ibland ;)
Dagen har i alla fall spenderats i full fart, började med att släppa ut hästarna i morse, och fixa stallet. Det är mysigt med stallmorgon! Hem sedan och baka cupcakes, det är kul! Men jag kan ju inte snaska i mig de själv, så jag skickade med mamma nästan alla, hon jobbar helg, så alla på hennes avdelning får en lördagsspecialare a'la victoria. Hon jobbar på äldreboende, jag har med jobbat där, och det känns kul att bjuda de gamla på något gott :) Förutom detta så har jag börjar höststäda i trädgården. Flera buskar nedklippta, röjt i landen med sallad och annat som blivit kvar, rensat bort alla tistlar från ölandstokhäcken och tagit bort alla rabarber som nu dukat under för kylan. Det tar sin lilla tid, men det är mysigt. Men det är mycket kvar, flera rabatter som ska fixas, löv och tallbarr ska krattas undan, fler buskar ska klippas ner och en hel del ska rensas. Egentligen skulle vinbärsbuskarna ansas med, men nu är det lite för sent, ser ju inte vilka grenar som inte lever, alla andra har ju tappat löven de med... Men ska nog göra ett litet försök i morgon ändå. Om vädret tillåter så vill säga. Det vet man ju aldrig numera ;) 
Jag gillar verkligen att pyssla i trädgården, och eftersom det inte blev så mycket av det under sensommaren/tidig höst pga knä och blindtarm så finns det desto mer av det nu ;) Men jag är inte helt hundra i varken knä eller mage än, så det blir väl lite sådär lagom ändå. Jag gör helt enkelt det jag klarar av, resten får vänta till våren!!

Nu är jag sådär härligt trött, ska se om jag inte orkar sätta mig och läsa lite artiklar som ska vara inlästa tills på tisdag, annars tar jag det i morgon :) Nu vore det väl ändå konstigt om jag inte kan sova inatt?? Det har jag inte gjort ordentligt de senaste veckorna och hjälper inte dagens aktivitet så vet i sjutton vad som kan hjälpa!!

Hem ljuva hem!!

1 kommentar: