lördag 6 oktober 2012

Recept :)

Jag fick en kommentar om receptet till Chai-cupcakesen och det hittar ni här: http://tessans.se/blogg/tag/chai-syrup/ Grymt goda var de, kan starkt rekommendera er att testa dessa!!

Gårdagen spenderades tillsammans med Anna, tur och retur till Linköping, hennes fina pålle Ella flyttade dit igår. Resan gick fint, och Ella verkar ha hamnat på ett kanonställe!! Hoppas att allt går bra där nu.
På kvällen var det släktkalas och väl hemma däckade jag i säng rätt snabbt.

Idag har jag vart i stallet, pysslat med hästarna och försökt fota dem, vi gick ut i skogen, men ja.. det vr inte det lättaste, de skulle bara äta. Vi hade till och med oss ett spö med en fastknuten plastpåse på, bara för att de skulle titta upp och spetsa öronen, men nänä, dessa två är inte lättskrämda på något sätt, vilket i och för sig är väldigt skönt, de totalignorerade alla våra försök till att få deras uppmärksamhet. Det enda Descarada kollade lite efter var när vi slängde iväg stora grenar in i buskarna, då kunde hon bemöda sig att i alla fall titta åt det hållet ;) Men vi hade en kul stund, och kom tillbaka med några fina kort, och även några roliga som vi skrattade gott åt ;) 
Även idag bar det iväg på släktkalas, och kom hem för en liten stund sedan. Nu blir det lite slapp i tysthet innan det blir att slänga huvudet på kudden. För i morgon blir en lika intensiv dag, för då gäller det plugg, plugg, plugg, stallet och rida, plugg, plugg, plugg och plugg lite till. Väldigt tråkigt plugg tyvärr, vetenskapsteori... men det är bara att bita ihop!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar