söndag 10 februari 2013

Gräsmassaker

För ett par dagar sedan hade äntligen kattgräset vuxit klart och det serverades till katterna. De första dagarna står det inte framme konstant, för framförallt Doddo kan inte sluta äta i början, utan det får stå framme korta stunder till att börja med. Sedan lugnar de ner sig. 
Men nu i början, herrejösses så de ger sig på det! Det liknar i det närmsta en massaker... De slafsar, gnager, äter och sliter... De har en förmåga att rycka upp allt med rötter så hela lådan ser helt trasig ut. 
Men vad gör det, de gillar ju det och då ska de få göra som de vill!!

Beata har tröttnat för stunden och lämnat gräset men Sunny tuggar på och som vanligt sitter Doris med huvudet långt ner i gräset, varför ska man äta på topparna liksom??;)

2 kommentarer:

  1. Jag har slutat ge mina gräs. Måste slänga hela lådan efter bara en liten stund. Det ser ut som jag vet inte vad när de ätit. De kan inte äta snyggt utan måste rycka ur rötterna & söla ner:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, det ligger i släkten ;)
      Nä mina får inte ha sin låda mer än nån minut i början, sedan lugnar de ner sig och då kan den stå framme hela tiden. Det är lite nyhetens behag här ;)

      Radera