söndag 15 december 2013

Dragit häst genom skogen.

Jo, jag har dragit häst idag.
 För det var en fröken som inte alls hade lust att anstränga sig och gå på promenad i skogen idag och kämpa uppför backar. Vi gick inte ens långt, en runda på 3.5 km, men hon förklarade bestämt att hon var trött idag, och ville vända och gå hem så fort minsta lilla chans gavs (när jag inte hade full uppmärksamhet på henne, utan kanske slängde en blick in i skogen...). 
De har verkligen sina lata dagar, våra kära PRE-ston ;) Och de har väldigt bestämda åsikter ;) Och ibland händer detta, de är inte sugna på att göra nåt, då går det inte fort ;)
Även Minerva var på bästa "jag-vill-gå-hem"-humör, men bara halva rundan, när vi hade kommit till hälften så insåg hon att det var helt onödigt att gå och sega och försöka vända hela tiden, och satte fart framåt, hemåt. Till Descaradas stora förtret, hon ville inte alls öka farten, hon fattade inte alls den vinken från Minerva ;) 
Vad som lockade hemma var väl mest frukosten som var utplacerad hos Svennis i hagen, hallå, han kan väl inte få allt det gottiga själv, så hungriga som dom var ;) Nu hade de fått hö innan vi gav oss ut, men det verkade de ha glömt fullständigt. 
Så ja, med facit i hand, så blev det en promenad där jag fick släpa den något hungriga och missnöjda Descarada (som egentligen inte alls var missnöjd, för uppsynen hon hade när inte såg att jag kollade var väldigt glad, om än något långsam i steget ;) ). Och ja, det känns som längre än 3.5 km när man får dra en häst efter sig ;) Men vad gör det, kvalitetstid med dom bästa samtidigt som konditionen får sig en extra genomkörare :)

Gäääääsp ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar