torsdag 5 december 2013

Hej å hå..

Passa så ni inte blåser bort. Tar i ordentligt ute nu, ska bli väldigt skönt när det lugnar sig lite. Även om jag bara är inne. Och medlar mellan katterna. 
Läget som det ser ut nu är väldigt varierat, de höll sams hela dagen, och större delen av dagen innan. Tills på kvällen, då rök de ihop så det ekade i huset. Jag gissar att utlösande faktor var Sunny, som kört igång med kutter, hormonerna är väl i halv obalans i kroppen på henne, så som de är på de andra två. 
Vi bytte strategi igår kväll och lät Sunny och Beata sova hos mig i vardagsrummet, och Doris med Christian. För som det verkar så har Sunny och Doris gaddat ihop sig ed varandra mot Beata. Och tro det eller ej, Det har gått lite bättre mellan Beata och Doris idag. Rivaliteten har inte släppt, men det söker mer kontakt med varandra nu. Dock så är Sunny skild från dem så länge, låter hårt, men hon kommer igång och kuttrar så fort hon ser Doris, och då blir det väääldigt spänt igen. Nu är Beata och Sunny i samma rum, de har lite svårt att låta bli och morra och fräsa på varandra, men just nu sover de. Doddo sover i rummet jämte. 
Med tid och tålamod ska väl detta ge sig och de blir som innan igen. Hoppas jag innerligt. 

Jag har försökt komma ut ur huset lite, under tiden får de vara i var sitt rum. Vart i stallet lite, skulle ju promenera med hästarna i måndags, men då hade Descarada tappat en sko, så det blev till att leta efter den i hagen istället. I tisdags blev allt så försenat att det inte blev nåt för det. Men igår fick till lite arbete för hand på volten och en kort promenad ut. Väldigt skönt. Idag så vart det helvila för hästarna, inte en chans att vi ger oss ut i stormen. 
Hoppas det mojnar av under natten, det dånar nåt så vansinnigt i huset, låter ganska otäckt. 
Håll er inne resten av dagen om ni kan!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar