onsdag 11 december 2013

Minnet sviker...

Ja, jösses. Idag har minnet inte vart på min sida i alla fall. 
Fixade stallet i morse, och hälsade på Susanne och hönorna och tupparna en sväng på vägen hem, de växer så det knakar! Våran Sigge (japp, en av tupparna ska få flytta till oss när vi har det klart här hemma för ett hönsgäng) har vuxit ordentligt, snäll är han och lätt att plocka upp och mysa med.

Hemma igen gjorde jag mig redo för att åka och handla, och släppa ut Pontus på vägen. Får gjort det, hem igen, igång med en maskin tvätt, äter lite (skulle fått med mig inte mat från mamma, men den glömde jag, så fick fixa egen, hua, det är inte roligt att laga mat!!). Börjar blanda ingredienser till brödet jag ska baka, och tja, då fattas det bikarbonat, för det glömde jag köpa. Jaja, bara iväg och köpa det då, och gräddfil till pepparkakorna som ska bakas imorgon. För det hade jag gömt med. Ut från affären, sätter mig i bilen och inser att jag glömt gräddfilen. In igen... Tre gånger på samma dag i affären är två för mycket. Suck. 
Fick i alla fall bakat brödet, och än så länge har jag inte glömt nåt mer. Tror jag inte. Pluggat har jag gjort, brödet står på avsvalning, och tvätten är hängd. Mer tror jag inte det var jag skulle göra. 
Visserligen har jag hela dagen glömt vilken dag det är, vart fullt övertygad om att det är torsdag, men efter att ha funderat lite på det nu ikväll har jag kommit fram till att det bara är onsdag, väldigt gött att få en dag till att plugga på ;) 

Aja, vi får se om jag glömt nåt mer, lär väl märkas så småningom. Känns som att det skulle kunna vara nåt mer...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar