torsdag 23 juni 2011

En dag i tankar...

I natt vandrade en person jag känt i strax över ett år vidare till andra sidan. En människa jag är glad över att få ha lärt känna. Var och hälsade på igår och fick en chans att säga farväl. Det kändes bra att få göra det, hade ångrat om jag inte gjort det. Vid middagstid fick jag beskedet om att han somnat in. Blandade känslor, självklart sorg, men samtidigt kan jag nog känna en lättnad för hans skull.
Mina tankar går idag till honom och hans familj.

Jag tog min tillflykt ut i trädgården, skönt att rensa tankarna. hade under förmiddagen vart iväg och köpt jordgubbar, lite blommor och annat småplock till trädgården. Och mat, men det är ju inte så roligt ;)
Jag fick lagt när över mina jordgubbar, vill inte att fåglarna ska äta upp mina gubbar! De är många nu och de börjar mogna och bli röda!! Och så satte jag ner tre av de blommor jag köpte i ett land, den fjärde hamnade i en kruka på trappen. Passade på att rensa bort gamla blommor på de som suttit i landet ett tag, så det kan komma nya knoppar. Och eftersom jag inte lyckats tröttna på att röja i rabatterna och nu har rensat de två som funnits, så grävde jag upp ett nytt runt soluret på framsidan. Det blev ett runt, och på lördag ska jag allt köpa blommor till detta! Sedan planerar jag ett till land, detta kommer att bli långt och stort, pappa ska gräva upp det med skopan nästa gång han är här med lastbilen. det har vart ett land där innan men är helt igenvuxet nu. Men sedan får det nog vara tillräckligt med rabatter, de ska ju underhållas med! Men det är ju i och för sig lite kul ;) Eller så är jag knäpp, haha!

Så här såg ett av landen ut som jag röjt upp nu, mer eller mindre en åker i hela!


Så här ser det ut nu, efter jag rensat, bra mycket bättre, eller hur!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar