måndag 27 juni 2011

Hoppat clear round!

Jajemen, idag var det dags!
Hoppade både Pirat och Dolittle på 60 cm, och jag är mer än nöjd!
Började med Pirat, ångrar så här i efterhand att jag inte bände på mig mina sporrar trots att de inte går att ha när jag har shortchapsen på. För jag fick driva. Och driva!! Det var rörigt på framridningen som var i hagen, och jag valde att bara ta ett par skutt på ett litet hinder och ett på 60. Blev tvärstopp på det som var 60 och bommarna flög. Närapå att jag gjorde det med, men höll mig kvar, glad för detta! I alla fall, vi kom över, sedan var det dags att kliva in på banan. Var väl inte nån bra ridning att tala om, mest koncentrerad på att vi skulle runt! Och runt kom vi, ända till sista hindret, totalstopp! Där trodde jag att jag skulle åka, men satt kvar! Stoppet var helt och hållet mitt fel, vi kom för snett inpå det och försökte trycka av honom något långt, vilket han tackade nej till ordentligt! Så kan det gå! Men över kom vi på andra försöket i alla fall!

Sedan var det dags att sitta upp på Dolittle. Men dum som jag vart så hade jag inte druckit ordentligt under dagen (stekhett idag!) så jag var redigt yr, så det tog en stund innan jag kom upp på han. väl uppe så var det inte många minuter innan vi skulle in på banan, hann med ett hopp på framhoppningen. Inne på banan hade jag inte nån ordning på nåt, kom över första med ett kråkhopp, andra blev det ett stopp på, sedan hopp på det, tredje ett stopp, sedan över det med, valde att efter det tredje utgå, kände att jag inte var shysst mot Dolittle om jag fortsatte, jag var inte med honom på något sätt.

Men trots stoppen så är jag så nöjd! Visst jag hade kunnat presterat mycket bättre och framfört en ridning som vart trevligare än den jag visade, men det struntar jag i fullständigt, för huvudsaken var att jag VAR INTE RÄDD IDAG!!!! Bara det är en stooor vinst för mig!!

Har bara bilder på mig och Pirat:

Fina Pirat på framridningen!


Jag och Ebba delar våra tankar :)


Haha., min min är fantastisk, morrade bra på honom för att han skulle hoppa!


Måste erkänna, lite nöjd med denna bilden! Och så har jag till och med matchat hindret med min t-shirt, haha!


Lite läskigt tyckte han, men över kom vi!


Duktiga Pirat!! Runt kom vi minsann!
Tack Alma för bilderna!

4 kommentarer:

  1. Du var jätte duktig på båda hästarna! Dolittle var ju rätt trött efter den långa ridturen upp till BoRK också, men du var bäst ändå! :D

    SvaraRadera
  2. Tack söta du!
    Visst var han lite trött, men hade jag ridit ordentligt hade det nog gått lite bättre, inte lätt för stackarn att få ett helt handfallet bihang på ryggen att lotsa runt ;)

    SvaraRadera
  3. HEJA DIG VICTORIA :D
    Synd att min kamera är paj annars hade du säkerligen fått en massa bilder!

    Tycker det är jätte modigt utav dig :)

    SvaraRadera
  4. Tack snälla Becky!! Jo, modet har väl återvänt aningens nu, och det är det största, resten struntar jag i :)
    Helt ok, tråkigt med din kamera :(

    SvaraRadera