torsdag 30 juni 2011

Förbannade fästingar!!

Fick för en tre-fyra veckor sedan ett fästingbett på benet, och det läkte inte ut direkt utan har bara blivit rödare och rödare, och det röda växt sig större med och fått en vit ring runt om. Och detta har resulterat i en penicillinkur påbörjad igår. Redan idag är nästan det röda borta, den vita ringen syns inte nåt nämnvärt, så nåt skit var det väl i den äckliga fästingen. Har funderat på om den senaste tidens trötthet och oförmåga till att koncentrera sig hänger i hop med detta. Gör det det så bör det ju bli bättre nu. Men penicillinet har jag blivit vansinnigt trött av! Men så får det vara. Hellre det än nån läskig fästingsjukdom.
Förbannade skitsaker, vad ska fästingar vara bra till? Jävelskap är vad det är. Avskyr dom av hale mitt hjärta, skulle kunna spy galla och sitta och svära över dem en en hel evighet. Men trots det verkar dom gilla mig hur mycket som helst ändå. Det är ju typiskt. Har väl gott blod eller nåt. Får väl försöka se det positivt, myggen sticker mig inte i alla fall... men vet i sjutton om jag inte hade föredragit dem framför fästingarna. Sattyg är vad de är!

Jaja, jobbar inte förrän i morgon, vid sådana här lägen är det bra att ha ett schema med passen ihopklämda under dygn, det blir ju en hel del ledigt mellan det.

Dagen tänker jag spendera i lugn takt, gräsklippningen blev avklarad igår (i 28-gradig värme! Smart? Nej...) Kanske ta mig några dopp i ån, så skönt att ha den precis utanför dörren i princip, bara att gå ut och bada när man känner för det! Ska nog ta att vattna landen med, gräsmattan har redan fått sitt. Och så får jag nog ta och plocka en jordgubbe eller två, det är en hel del som börjar mogna nu och dom är så goda!
Var ute med kortis med katterna nu på morgonen, uppskattat och nu ligger alla tre och sover utspridda i vardagsrummet. Det är för varm för att sova i hög nu!

Vad annars har jag hittat på? Inte så mycket. Jo, i förrgår var jag hos Anna och hälsade på och vi hade en underbar eftermiddag och kväll, med kattmys, promenad och bad! Livskvalitet kallas det! Tack Anna för en härlig dag!
Var och kikade och fotade på dressyrclearrounden igår på ridskolan i en timme, mysigt, men det var vad orken räckte till. Fick med mig en hel drös med bilder hem, ska ta mig i kragen att gå igenom de och alla de andra som ligger sedan mitten på juni (många!!) snart, har inte orkat koncentrera mig på dom innan. Men nu får jag ta och lägga på ett kol, innan de blir för många!


2 kommentarer:

  1. Tack själv min vän o hoppas du piggnar till snart!
    Kram från Borås

    SvaraRadera
  2. Vi får ta en ny sådan dag snart, balsam för själen! Klart jag gör :) Kram vännen!!

    SvaraRadera