torsdag 2 juni 2011

Ut i naturen!

Jajemen, i morse var jag borta hos Vasells och fick låna Pirat av Alma, och hon tog Blondy, och vi tog en liten tur ut. Så härligt! Jag har inte ridit ut sedan förra vintern, då jag fortfarande hade Jason kvar.
Efter den lilla turen så hade jag en träning för Klara och Doodie, gick fint!! De var jätteduktiga :) Jobb med stabil sits och reglering av tempo och hitta en trevlig takt. Samt en lite mer stabil form, och nu börjar det verkligen ta sig! Klara har hittat några nya knappar och det svarar han bra på! Även jag hamnade på Doodies rygg en stund :)

Väl hemma blev det en liten snabbstäd, som jag brukar i slutet av veckan. Och sedan kom Anna och Fluga på fika, mysigt!!

Har i kväll börjat ta itu med blomsterrabatterna som finns här, och det var inte det lättaste, de har fått växa vilt de senaste åren, vilket medfört massor med ogräs och egentligen inga rabatter kvar, så det var bara att börja gräva kanter, och rensa, rensa, rensa... Har gjort två tredjedelar av ETT land, och har från det kört bort två proppfulla skottkärror med ogräs. Hade vart enklare att lägga igen och gräva nytt land, men jag vill ta till vara på alla de gamla fina blommorna som finns kvar där in i mellan, så det är bara att bita ihop!
Ska nog allt bli ordning på dem med!


Jag och Pirat, hade inte nån nyare bild på oss båda, får bli en från i vintras, såg kallt ut!


Klara och Doodie, duktiga var dom idag!


Och så hamnade även jag på hans rygg, en riktigt fin häst att rida!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar