söndag 19 juni 2011

Meeen, träskaft...

Sitter här och känner mig som en trögtänkt nöt, har precis installerat Photoshop på denna datorn, Christian hittade de gamla skivorna. Samma som jag hade på den gamla datorn. Det är ett rätt uråldrigt program.
Kunde det hyfsat när jag hade det innan, men har väl inte haft uppe det på nåt år eller mer till och med, och nu, nu fattar jag minsann ingenting...
Vill kunna redigera ordentligt! Och fixa till collage och sånt. Men kan jag? Nehejdå. Blir så trött... Nästan så jag känner för att avinstallera det igen. Mutter...
Kanske inte var rätt dag att göra detta egentligen, hemkommen ikväll efter två 24-timmarspass i rad på jobbet, något trött (och trög!) i kolan redan innan jag började peta i detta.
Borde egentligen sätta mig och gå igenom bilder, ligger bra efter där, överdriver inte om jag säger att det är ca 2000 bilder, och har väl ca 400 på kameran sen gårdagens hopptävling... Herrejösses, måste verkligen sortera ut vilka jag ska ha nu!
Fast jag har ingen lust ikväll. Ska fortsätta sura ihop över att jag inte fattar ett smack av PS en stund till. Sedan sova. Upp tidigt i morgon.
Bye.

En bild bland alla som ska gås igenom:

Min underbara mamma med hittekatten Biffen!

2 kommentarer: