måndag 19 december 2011

Den längsta dagen hittills...

Ja, denna dagen var overkligt lång. Kändes det som i alla fall. Det var stormöte i skolan idag med kåren. Det tog bara hela dagen...
Jag är inte gjord till att sitta still så länge!! Overkligt rastlös efter första timman, vilket inte blev bättre ju längre dagen gick ;) Visst, det var ett bra möte, det var inte det. Jag kan bara inte vara stilla så länge! Utåt sett syns det nog inte, har lärt mig att hantera detta och inte visa det allt för mycket, men det kryper inombords av så här mycket stillasittande!!
Men jag kompenserade detta ikväll, slog till och genomförde sista julklappshandlingen tillsammans med mamma :) Så nu är det klart, känner mig väldigt nöjd med klapparna! Nu ska de bara slås in, och sedan är den biten klart, urskönt! Men detta medförde att jag var hemma rätt sent, vid kvart över åtta landade jag här i soffan, lite mer avrastad än vad jag skulle varit om jag inte hade röjt runt i stan!
Nu har jag bestämt mig för att ta tillvara på dagarna som är kvar innan jul, hjälpa mamma och farmor med det som behövs och sedan koppla av. Två dagar kvar i skolan, sedan jullov! Känns konstigt, det har jag inte haft på... vad kan det vara... 12 år? Ja, jösses, så det kan bli!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar