fredag 9 december 2011

Det blåser i trä'a ida'

Vilket väder!! Tyckte helt klart att snön som kommit kunde fått vara kvar, regn och blåst har vi haft nog av. Men, men, inte mycket man kan göra något åt.
Kom hem från skolan tidigt idag och hade planer på att göra lite julgodis och lussekatter, efter dammsugningen och annat städ. Ha! Så blev det inte.
Lussekattsplanerna grusades omedelbart när jag kom innanför dörren när jag insåg att jag glömt köpa jäst. Men, knäck och fudge hade jag allt till och var inställd på att göra.
Men kom inte längre än att jag fick diskat och vikt lite tvätt innan strömmen gick. Surt. Blev till att rota efter värmeljus istället. Vilket inte gick så bra det heller... Påminnelse till mig själv; köp värmeljus!!!
Filurade runt här hemma i halvdunklet, och vid fyratiden kom strömmen tillbaka, underbart!! Röjde då igång igen med att städa toan och dammsuga. Efter det blev det dusch och sedan skulle jag minsann göra julgodis! Trodde jag ja... 
Direkt när jag kom ut från duschen blev det mörkt igen... Då tappade jag totalt lusten att göra nåt. Så jag struntade i vad allt vad julgodis hette, trots att strömmen inte var borta så länge denna gången. Så jag sparar detta till en annan dag. 
Får tro att det blir bättre väder i helgen, i morgon blir det väl lite renovering, och förhoppningsvis kan vi få slängt lite skräp, får se. Söndag ska jag slå till med att tävla dressyr, lektionsryttarnas klubbmästerskap minsann. Skoj! Har önskat att få rida Yellow, i detta läget fick bästaste Ville stå tillbaka, känner att jag inte orkar ta hans infall när vi är ensamma på en dressyrbana nu. Men Yellow är väldigt kul och trevlig att rida med!! Får se hur det går, jag är nöjd om vi få kommit igenom programmet med hyggliga poäng och att det kanske till och med blir lite fint väder ;)

Igår fick jag mig en härlig hästdos när jag följde med bästa Anna till stallet hon rider, lite massage på Poppe, en otroligt vacker nordsvens!! Jajemen, jag blev totalcharmad!! Och så träffade jag en gammal bekant, Therese, som jag red tillsammans med i dressyrlaget för flera år sedan på den tiden jag hade egen pålle! Himla kul!! 
Tror att jag ska slänga mig i sängen nu, trötter som bara den, har vart en otroligt intensiv vecka i skolan.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar