torsdag 22 december 2011

Nytillskott!!

Hehe, ibland är man bara så där härligt barnslig, så som jag är nu, sitter här och det kliar i fingrarna!
Varför?
Jodå, en lite för tidig julklapp hämtade jag idag till mig själv ;) Mycket glad för detta!! 
Och vad är det då?? -Jo, en ny mobil!!!
Nu så, ska allt tanten bli modern, har skaffat mig en sån där "pektelefon" :) Ojoj, detta kan ta tid att lära sig känner jag... ;) Men vad sjutton, det ska väl gå, sisådär lagom till nästa nya grej kommer inom mobiltelefoni har jag väl lärt mig denna, och gör då som jag gjort hittills, håller fast vid det gamla till det inte går att komma undan det nya längre, haha!
Sitter och väntar på att första batteriladdningen ska bli klar, men egentligen borde jag gå och lägga mig, för den är inte klar förrän i morgon ;) Kul, kul!!

Jag passade faktiskt på att göra en sak till när jag var i stan, kollade på tapeter :) Har hittat en jag tycker om, kan bara inte bestämma mig vilken nyans det ska bli av den! Så jag lånade hem den bunten med tapeter, och ska försöka komma fram till vilken som blir bäst. Fint kommer det bli!!

Nu ska jag sitta här en stund till och sukta efter min nya mobil som ligger på laddning i köket, och samtidigt passa på att ladda över det som finns på den gamla mobilen till datorn. Om jag kan - jag är inte direkt tekninsk om man säger så ;)

Och just det, idag vänder det! Nu går det återigen mot ljusare tider, snart ser det ut så här igen, längtar!!

4 kommentarer:

  1. Åå! Vad kul med en ny mobil! Är det iphone?

    SvaraRadera
  2. Ja, jättekul! Ska bara förstå mig på den ;) Det blev en Samsung Galaxy Xcover, en som ska tåla lite vatten och slag, kan vara bra för min del ;) :)

    SvaraRadera
  3. sv; åh det hade varit jätte kul! :) Föresten om du vill får du gärna skicka lite bilder på Gabriell från invigningen, om du har några :)

    SvaraRadera
  4. Kul! Då tycker jag att vi slår till och gör detta någon dag! Vi kan ja ta en dag med fint väder, lite roligare så ;) Har några stycken, självklart kan du få dem!

    SvaraRadera