söndag 11 december 2011

Har förresten fått svar...

I fredags fick jag svar på vad som är på tok med mitt knä.
Både bra och dåliga nyheter. 
Kan till att börja med säga att varken menisken eller någon av senorna är skadade, riktigt skönt!!
Men varför gör det ont då? Jo, brosket som sitter på lårbenet mot knäskålen är inte jämt och fint som det ska vara, det har blivit oregelbundet, alltså glider inte leden i knät obehindrat. Surt. 
vad som ska göras nu i första hand är fortsatt sjukgymnastik i tre månader. Det bör ha blivit bra tills dess, om inte blir det kortisonspruta i knät *rys* Och om inte det hjälper så blir det en titthålsoperation.
Men jag tycker själv att detta låter ok. Så nu ska jag gå in för att träna!! Ska bli bra detta.

Idag har jag vart allmänt slut efter gårdagen, Christian har pysslat med renoveringen och jag har hjälpt till med det jag kan, annars har jag mest ägnat tid i köket. Mozartkulor och knäck har det blivit idag, gott!! Helt nöjd med hur godsakerna blev :)
Det skulle ju vart klubbmästerskap i dressyr idag egentligen, men det vart inställt pga vädret som rått, och följderna från det. Men det gjorde inget, är ju ändå alldeles mör, och knäna är inte glada efter gårdagen.
Nu får vi hoppas på bättre väder framöver, trots att nästa oväder är utlovat tills på tisdag. Är redigt trött på det nu. Men man har inte mycket att säga till om, bara att ta och göra det bästa av situationen. 
Nu ska jag ta och en sväng genom duschen, och sedan får det bli soffmys resten av kvällen, tjing!!

 Längtar till sommar och sol, bad och nyplockade hallon, ljumna sommarkvällar och långa och ljusa dagar!!





2 kommentarer:

  1. Vad härligt att det kanske räcker med träning, man vill ju inte gärna opereras om man inte måste.

    SvaraRadera
  2. Ja, verkligen! Inte ett dugg sugen på operation, och inte heller att få den där sprutan... så vi får hoppas att det räcker så här!!

    SvaraRadera