onsdag 29 februari 2012

En sån där... bra dag!!

Kan man säga något annat om denna dagen? 
Inte kan jag det i alla fall!

Började med skoldagen, med ett naturkunskapsprov med full pott, nöjd!
Hem och kikade runt i trädgården, hittade faktiskt de gamla, vackra snödropparna som jag trodde var bortgrävda, blev glad av bara det!! Såg att lite mer är på väg upp, påskliljor och jag tror att det var topparna av tulpaner med, kul!!

Tillsammans med Julia promenerade vi till stallet, och så tog vi en tur på hästarna runt tjärnen, och vad ska man säga? Själavård är det bästa ordet tror jag!!
Solen lyste för fullt, vinden ljummen, 10 grader i luften, hästarna glada, vi lyckliga, våren är här, kan det bli bättre?! 
Minerva var som vanligt härlig att rida, bad om lite mer jobb korta sträckor och jisses vad hon svarar bra! Är inte riktigt van vid sådana responser! Trav och lite galopp blev det, gött!!

När vi var klara i stallet gick vi hem igen, och jag var glad för att mina knän inte verkade vilja dö lika mycket idag som igår! 

Hemma hittade jag Christian som fixade till listerna så jag kan slipa och måla dem, kanske i morgon? Och så var katterna gosiga och mysiga :) 

Hur som helst, nu fick ni ännu en vad-jag-gjort-idag-uppdatering, det har blivit lite många av den typen nu, men just idag struntar jag i det ;) För sådana här dagar vill man dela med sig av!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar