lördag 25 februari 2012

Shoppat på Horse Show :)

Idag har jag spenderat en dag på Göteborg Horse Show! Härligt!!
Åkte med Gunilla dit, hon skulle kolla på showen, jag gick bara på mässan. Men vi möttes upp lite då och då och kollade in lite grejer tillsammans :)

Visst gjorde jag åt lite pengar, lite mer än tänkt, men samtidigt har jag inte svävat ut totalt, vilket var bra! Med mig hem kom i alla fall en fleecetröja, typ den tjockaste jag kunde hitta, hur gosig som helst! En stickad "pippitröja" ursnygg! Det blev en blå, ville först ha en ljus, men kom fram till att den blåa passade mig bättre :) En Magic Brush, inte sådana där hästborstar, utan en typ av gummiborste som är grym på att ta bort smuts från tex fleece, Gunilla har en sådan som används flitigt på hästarnas täcken, helt grym! Nu ska katthåren på alla filtar här hemma få sig en omgång!! Strumpor till mamma, hela 14 par :) Och en tub med aloevera salva, en till mig och en till mamma, den är så fantastiskt bra! En lädertvål blev det med, nu är den gamla helt slut. En burk med gummiband till manen. Tre påsar hästgodis ;) (kladdar inte att ha i fickorna, och ruttnar inte heller om man råkar glömma dem i fickorna, har fått ett par mindre trevliga överraskningar när man stoppat har handen i jackfickan och där i finns någon typ av morotsklet ;) ) och så har det blivit ett medlemskap i Svenska Hästars Värn. 

Det blev ändå lite prylar när jag tänker efter, men inget onödigt tycker jag inte. Jag är nöjd med inköpen!! Trodde jag skulle få det svårt att hålla fingrarna i styr och börja dra i schabrak och träns, och visst gjorde jag det, men mest för att det var kul att titta på grejerna, inte kör att köpa. Det enda som lockade lite var ett schabrak, men vad sjutton, det har jag, så det behövs inte. Fingrade en del på några kandar, men insåg att jag kan gott vänta lite med det, tills Minerva är fullt igång, då kanske! Kikade efter en ny vinterjacka till stallet, men hittade inte någon jag var nöjd med. Och ridbyxor kollade jag med på, men gav upp det efter ett tag...

Tyvärr måste jag säga att jag var lite besviken på årets mässa. Jag som  inte har ambitioner att köpa bara märkesprylar(eller knappt några) hamnar lätt i skymundan, nu är det överallt fullproppat med alla dessa märkesprylar. Visst mycket av det är grymt snyggt, men det är inte för min plånbok. Det är ju sjuka priser på det mesta, jag har lite svårt att förstå hur alla har råd? det är ju oftast inte en sak som köps in? Men men, lämnar detta till dom, jag gör som jag vill. Och har vad jag vill, så är det :)
Hur som helst, jag är nöjd med dagen ändå!

Vackre Jason i sitt kandar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar