onsdag 22 februari 2012

One step closer!!

Efter skolan tog jag vägen om Borås och hälsade på bästa Anna och alla djuren, så kul! Träffade hennes pippi för första gången, en skrattduva som var underbart vacker! Gosade med alla katterna naturligtvis, jag har saknat dem! Och pratade med Fluga, blev som vanlig varmt (och högt ;) ) välkomnad av henne! Så tog vi även en sväng till pållen, Thengil, en riktigt vacker islänning, klappade lite och provade sadel. En mycket trevlig liten häst!

Passade på att köpa tapetklister på vägen med och plockade upp Julia, sedan åkte vi till stallet. Att rida var inte riktigt att föredra, det är verkligen isgata... Synd! Hoppas det släpper lite tills i morgon så vi kan komma upp i skogen en sväng. Men hästarna blev ordentligt ompysslade, så de verkade nöjda i alla fall :)

Och hemma tog vi tag i tapetseringen igen. Och nu är det klart!! Såå underbart!! Ett steg närmare till att det är klart! Skulle egentligen gjort detta sista på söndag, men då blir det golvläggning istället :) Har golvlisterna kvar med att såga upp, slipa och måla, vilket hade vart bra att ha gjort innan tapetseringen, men vad sjutton, man kan inte komma ihåg allt ;) Men det ska väl inte vara ett evighetsarbete, så snart, mycket snart är det klart!! 
Vad jag kan säga redan nu är att det blev riktigt snyggt med tapeterna, är så nöjd!!

Ja, så här såg det ut från början :) Inte nu längre, nya bilder kommer snart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar