tisdag 24 september 2013

Blir så ledsen :(

Igår kväll ringde Jossan och undrade vad hon skulle göra, hon hade hittat två katter som inte mådde bra, allt tydde på att de inte haft ett hem på bra länge. Jag tyckte att veterinären är enda alternativet, och hon fick numret till Gustaf, och de åkte dit med dom. 
De fick stanna kvar, de var inte bra skick. De var gamla, runt 10 år och medtagna. Det verkade som att de vart ute i alla fall flera veckor. Två dagar skulle de få stanna, sedan skulle beslut tas hur det skulle gås vidare, om inte någon ägare dök upp. Om de var övergivna, dumpade eller bortsprungna är svårt att säga, men många utlysningar har gjorts detta dygnet om katterna, utan respons. 
Nu blev det tyvärr inte så att det blev två dagar, utan ikväll fick de två små kissarna somna in. De repade sig inte, de var i så dåligt skick att det inte var mycket mer att göra. 
Så fruktansvärt tråkigt :( 
Jag bestämde mig idag att efter de två dagarna, om ingen ägare dykt upp då vill säga, att de skulle få bo på våran loge tills de fått ett nytt hem. Och jag såg fram emot att de skulle komma. Men fick reda på detta ikväll.Och detta svider lite extra. Är ledsen för detta. De hade fått en chans till. Men det hade gått för långt. 
Stackars sm. Enda trösten nu 'r att de i alla fall fick somna in i värmen, i en omgivning med kärlek och omtanke, med mat i magen. Det är bättre än att de hade fått fortsätta vara ute, och plågas, hungriga och ensamma. Men ändå. Ville så gärna ge dem en chans till. :'(
Vila i frid fina missarna <3 p="">


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar