lördag 21 september 2013

Det går i kors...

Jajemen, jag är så trött att jag inte vet riktigt vad. 
Vart ju ledig idag, och synd då att ta det lugnt, började med att jag och Gunilla åkte till Borås på tömkörningsclinic. Så roligt!! Grym clinic med Anders Eriksson. Mycket har jag hört innan, och sett, har vart på kurs innan för honom när jag jobbade på ridskolan. Väldigt mycket som är vettigt, typ allt, han är väldigt duktig, och jag delar hans syn på hästar och hästhantering. Även om jag vart med innan så skadar inte en repetition. Efter detta åkte jag med Gunilla till hennes som och hälsade på hans katter, supersöta!!
Hem sedan, fixade lite snabbt för att därefter däcka på soffan en kvart. 
Längre än så hann jag inte med för Christians syster med familj kom på middag. Det blev en trevlig kväll, lite tacos och snack. Och nu borde jag gå och lägga mig. Men har gått över i övertrötthetsstadiet, och kan inte komma till ro. Så får väl sitta här en lite stund och bara varva ner. 
Imorgon är det bara att ta nya tag. Har inte mer än en dag ledigt åt gången på bra länge. Jag kan lova att det känns. Men så länge jag har praktik så ska jag kämpa på, så får jag väl smälla i backen när jag ska tillbaka till skola. Låter väl inte optimalt, men att missa lite föreläsningar som jag kan läsa in hemma funkar ändå. Men praktiken vill jag bara inte missa. Så det så. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar