onsdag 25 september 2013

Likt en nåldyna.

Idag har jag äntligen fått gjort nåt åt min onda rygg, var hos Mia och Daniel som har equiterapi.com och fick en rejäl genomgång. Akupunktur, massage och Dorn-terapi (en typ av kiropraktik, men mjukare, med egna kroppen som belastning). Jag vart, som jag känt, lite skev till höger och vänster, samt lite låsningar här och där. Men med Mias hjälp så är jag nu typ 5 cm längre, rak och så gott som ny :)
Jag kan inte nämna det nog hur duktig hon är!! Daniel är grym med, han har hos oss tagit sig an hästarna, och resultaten man får efter en behandling är fantastik!! På fredag nästa vecka är det Descarada som ska få sig en behandling.

För den som behöver hjälp, antingen med sig själv, eller häst, eller både och, så finns det inga bättre att anlita!! De är så otroligt duktiga!! Det är över tio år sedan jag tog ut Daniel till en av mina hästar nu och jag har alltid vart nöjd. Blev så glad när han börjat med behandlingar på humansidan med, och att Mia finns med i bilden nu med, jag litar till fullo på dem, och de gör ett bra jobb. För den som är nyfiken; gå in på deras hemsida, equiterapi.com Och testa, ni lär inte ångra er!! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar