fredag 15 november 2013

Fotboll på tv...

Umgänget är på topp här hemma, vi sitter i varsin ända i soffan, med var sin popcornpåse, Christian tittar på fotbollen helhjärtat medan jag glor på datorn samtidigt som jag slänger ett halvt öga på teven. Katterna har däckat på övervåningen. Vi är allt sociala på hög nivå här hemma, haha!! Helt ok, det är rätt mysigt ändå.
Dagens plugg har gått bra tror jag, vi ska sammanställa och skicka in en del på måndag, blir nog bra! Annars har jag faktiskt inte gjort så mycket idag, vart hos farmor och ätit lunch och hjälp pappa att få hem deras bil från verkstaden. Hade dock många planer för denna nästan lediga dagen, men vad fasen, de som var tänkt idag går att göra en annan dag. 
Imorgon blir det upp tidigt, ska ut en tur med hästarna vid halv åtta. Kl nio kommer pappa och min farbror hit, de och Christian ska jobba lite det är dags för fönsterbyte på övervåningen, gött!! Jag står för "marktjänst", fika, städ och sånt. Tycker det är trivsamt!! Kommer bli väldans bra att få bytt ut de gamla skrammelfönstren däruppe, de är inte alls bra skick. Blir förhoppningsvis både varmare och tystare inne, isolera bättre med de nya, och ljuden från vägen ska förhoppningsvis minska något, samt att det inte kommer skallra så läskigt i sovrumsfönstret när det blåser ute ;)
Så, det blir ingen lång kväll, behöver lite sömn tror jag allt!!

Bild från 2010

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar