fredag 29 november 2013

Och när tänker dom ge sig??

Jag erkänner, det är väldigt jobbigt nu. Katterna ger sig inte, de ska bara bråka. Får ha konstant uppsikt på dem, när de får chansen ryker de ihop. Doris och Sunny håller sig ganska ok, så länge de inte kommer för nära varandra. Beata kan ge sig på någon av de andra när som. 

Jag önskar innerligt att detta släpper väldigt snart. 
Beata har alltid reagerat om det vart nåt, någon av de andra som vart hos veterinär, eller som vid branden, då var de hennes värsta fiender. Men det har alltid släppt på några dagar, och för varje dag har det lättat på det. Men just nu blir det värre... Jag vill inget annat än att de ska komma överens igen, de är i vanliga fall oskiljaktiga och världens bästa vänner. Så att det blir så långdraget nu känns jobbigt. 

Jag har på känn att de kommer att ge sig, kanske inte lika snabbt som de andra gångerna, de har ju alla tre vart med om ett ingrepp, och det är klart att de känner av det. Men min stora oro är att det inte blir som jag tror, att de inte ger sig. Hur ska jag göra då?? Jag vill inget hellre att mina katter ska må bra, och vara glada och nöjda. Men om de inte kan komma överens, hur ska jag göra?? Jag vill ha mina katter kvar hos mig. 
Men nu ska jag inte ta ut något i förskott, de får ta den tid de behöver. Även om det just nu känns lätt ohållbart. Men det är trots allt bara två dagar sedan de vart kastrerade, så det har inte gått så lång tid än. Får försöka hålla mina nerver lugna och kalla ett tag till. 


3 kommentarer:

  1. Såklart att de kommer att bli överens:)
    När Flyan var inlagd, så tog det 4 1/2 dag innan Mooni tyckte om henne igen, så det är "bara" att ha tålamod. Men jag vet att det är jobbigt när ens katter inte är kompisar.
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Det tog fyra dagar för mig att få mina att bli vänner första gången och usch vilka hemska fyra dagar det var, jag lider verkligen med er.

    Du ska se att helt plötsligt glömmer de allt groll och så har du din goa lilla trupp tillbaka igen. Jag håller tummarna för att det ska gå fort :)

    SvaraRadera
  3. Tack snälla ni för att ni ger mig lite hopp i detta!! De kämpar på med sina grinigheter, men jag tror att de kommer att ge sig så småningom. Frågan är bara när...

    SvaraRadera