onsdag 13 november 2013

Ögon stora som tefat.

Jepp, om man får se något som är väääldigt konstigt så kan ögonen växa till i alla fall dubbel storlek. Fick se sådana ögon på Descarada idag ;)
Vi valde att ta en promenad med hästarna idag, och med facit i hand var det ett bra val. Vi paltade på oss en massa reflexer och varsin lampa och gick ut i halvmörkret. 
Vi gick förbi golfklubben och en bit på en grusväg därborta. Det första som dök upp var bakom oss, en människa på rullskidor, som var hygglig att nog att vända istället för att staka förbi oss. När vi kommit en bit var jaktfolket ute med en av sina hundar, utanför en lada. Bra miljöträning, hästarna tyckte det var lite läskigt, med skötte sig bra. Vi detta laget var det nästan helt mörkt. När vi var ute på asfaltsvägen kom rullskideåkaren igen... Han saktade ner och tog det lugnt med stavarna. Descarada tyckte detta var en overkligt skum figur, och ögonen började växa på henne... Rullskidorna fortsatte att åka förbi och när den var jämsides var hennes ögon stora som klot! Inte sett så mycket ögonvitor på en häst nån gång tror jag ;) Men hon var jätteduktig!! Hon stod kvar och rörde sig knappt. När den var förbi vart hon som vanligt igen. Nu kom skidorna tillbaka, och då valde vi att vända hästarna mot, och nu var det inte det minsta läskigt. Tycker att båda hästarna är fantastiska, de flesta andra hästar hade inte stått kvar när något kommer i mörkret klickandes, med rulljud mot asfalten, "flytandes" på vägen förbi. Men som sagt, det var väldigt skönt att inte sitta på idag ;)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar