tisdag 5 november 2013

Smält gårdagen.

Inte till hundra, men det känns bättre idag. 
Tentan går ju göra om, och då kommer den att sitta, för den var egentligen inte svår.

Åkte en vända till Ullared idag, tänkte shoppa loss för mina presentkort ordentligt, men gjorde bara åt hälften, så jag kan ta en vända till :) Nice :)
Behövde bryta vardagen helt, och det var skönt att komma iväg lite, få lite andra intryck. Liselott hängde med, gött med sällskap :)

Var och pysslade med hästarna ikväll, Svennis fick busa av sig på volten och sedan fick han lite massage på framdelen. Minerva och Descarada fick varsin stund i stallgången med borst och gos, och Descarada fick testa sitt nya vintertäcke jag köpte till henne idag, satt bra! Det ska invigas sen när det blir lite kallare, efter att hon blivit klippt, just nu liknar hon mest en isbjörn, helt omöjlig att få torr om hon svettats. Eller blivit blöt. Härligt med denna stunden hos hästarna, man får rensa huvudet på ett underbart sätt. Djur är bästa medicinen mot ett snurrigt huvud!!

Imorgon kör vi igen, obligatoriskt seminarium. Känns som det bara är sådana just nu. Hoppas det blir nåt intressant!!


2 kommentarer:

  1. Jag var också i Ullared igår och oj så mycket folk det var där men det var kul ändå, man kan liksom inte inte hitta något att köpa där :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Trevligt :) Haha, nä, det är sant, det bara går inte ;)

      Radera