onsdag 10 september 2014

Flyttat...

Fyra av våra underbara tonåringar har flyttat idag, på sin 14-veckorsdag.
Våra gula små godingar, tuppen Lilleman och de tre hönorna har nu flyttat till Anna, och bättre kunde inte fått det!! Hon har gjort det jättemysigt för dem, och de verkar ha kommit tillrätta så bra, verkar trivas fint i sitt nya hem!!
Men jag ska erkänna, det var väldigt tomt ikväll när jag nattade gänget även om de är rätt många... De satt ju inte på sina pinnar, det var alldeles öde på deras platser!! Men som sagt, de har det toppen, och att de fick flytta till Anna känns helt underbart!! 

Att man fäster sig så otroligt vid ett gäng höns... Men de är så mysiga!! Och dessa fyra är ju fyra av våra första kycklingar, och de har jag verkligen fäst mig vid. De låg ju och sov innanför min tröja för att de behövde värme!! Mina små... Jag skulle kunna ha hur många som helst ;) Dock vet jag att vi måste göra oss av mig fler... För just nu har vi 8 tuppar... funkar så länge när de är små, men kommer inte funka i längden... och det känns jobbigt... Men måste ta det, kommer inte att funka... Men det får ordna sig allt eftersom. Det löser sig. Det är jag övertygad om. 

De fyra vackra gula!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar